Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua participa a la XII trobada del Triangle Jove

Més d'un centenar de representants d'entitats juvenils membres del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), del Consell de la Joventut de València (CJCV) i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) han participat els dies 15, 16 i 17 d'octubre a Gandia en la XII Trobada d'entitats juvenils del Triangle Jove.

En l'edició d'enguany s'ha treballat la temàtica dels Drets Humans des de la perspectiva de les entitats juvenils. Així, la Plataforma per la Llengua, com la resta d'entitats compromeses amb la joventut d'aquest país, ha estat present, un any més, a les ponències, taules rodones i grups de treball agrupats sota el lema "Fem joves els drets humans". Així mateix, els nostres representants a la trobada han aprofitat l'esdeveniment per conèixer el reglament de política lingúística del Consell Local de Joventut de Gandia.

Cal recordar que la Plataforma per la Llengua va ser una de les entitats impulsores -juntament amb Joves de Mallorca per la Llengua i Acció Cultural del País Valencià- de les primeres trobades juvenils entre el País Valencià, el Principat de Catalunya i les Illes Balears, que tingueren lloc els anys 1995, 1996 i 1997.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin