Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua estrena nou web!

La Plataforma per la Llengua ja té en marxa el nou web de l'entitat. Un espai on podreu trobar tota la informació sobre l'ONG del català i conèixer totes les novetats!

Al llarg d'aquest any, durant el qual hem estat celebrant el nostre vintè aniversari, hem volgut fer un repàs per la història de l'entitat, mostrant alguns dels èxits assolits fins al moment a través de diverses accions, i amb la presentació del primer llibre de la Plataforma per la Llengua... Però també és moment de mirar endavant, essent conscients que la tasca per aconseguir la plena normalització de la nostra llengua encara té un camí llarg per recórrer i que hem d'esmerçar tots els nostres esforços per aconseguir-ho.

Avui us presentem el nou web de la Plataforma per la Llengua, amb una imatge més moderna i que permet una millor navegació, més ràpida, senzilla i visual per poder cercar tots els continguts que vulgueu conèixer sobre la nostra entitat. Podreu continuar consultant-hi totes les notícies relacionades amb l'ONG del català i els materials que publiquen les diferents àrees de treball per estar al dia de la nostra activitat. A més a més, ho podreu fer també en occità i anglès. En aquest nou web també hi trobareu una nova secció específica per estar al cas de les campanyes en curs que la Plataforma per la Llengua té en marxa, i ajudar-nos així a fer-ne difusió.

Esperem que aquest nou lloc web us sigui útil i us permeti estar més connectats amb la nostra entitat!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin