Notícies ← Altres notícies

Renovem els webs de bones pràctiques a l’empresa i al comerç amb nous continguts i amb dades recents

La Plataforma per la Llengua ha estat treballant en els darrers mesos en l'actualització dels webs de bones pràctiques a l'empresa en català (www.empresaencatala.cat) i en anglès (www.businessincatalan.cat).

Tots dos van néixer amb l'objectiu de ser portals de consulta oberts a totes les empreses que actuen als territoris de parla catalana. La nova versió manté el mapa interactiu de tot el domini lingüístic amb la legislació que afecta les empreses i actualitza les dades sobre la vitalitat del català. A més, s'hi ha incorporat informació sobre els drets que aporta la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries (CELRoM) en àmbits com les relacions internes de l'empresa.

L'ONG del català també ha actualitzat, conjuntament amb la Fundació Vincle, els continguts del web Al comerç, en català, que es va presentar l'any passat com una eina adreçada a tot tipus d'establiments per tal de realitzar una pràctica responsable pel que fa a la llengua en les relacions amb els clients.

Només a Catalunya, 4 milions de consumidors utilitzen el català quan compren als petits comerços i a les grans superfícies. Aquesta dada i altres de noves s'inclouen en l'apartat que presenta l'estat del mercat en català. Al web, també s'hi pot trobar un capítol de legislació i un detall de bones pràctiques per àmbits.

Si voleu establir un comerç a qualsevol territori de parla catalana i dubteu com oferir una atenció de qualitat en la llengua del territori, teniu tots tres webs a la vostra disposició.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin