Notícies ← Altres notícies

Arriba el Blog de la CatalApp!

L'aplicació impulsada per la Plataforma per la Llengua compta amb 35.000 descàrregues després tres mesos de funcionament.

La CatalApp estrena espai a la xarxa després de 35.000 descàrregues al llarg dels tres mesos de funcionament. El Blog de la CatalApp pretén apropar les funcionalitats de l'aplicació als usuaris, i també transmetre continguts d'interès social relacionats amb l'ús de la llengua. La Plataforma per la Llengua, l'ONG del català, considera que la campanya de llançament ha estat un èxit i anuncia per a la pròxima actualització funcionalitats noves i millores tècniques que permetran una experiència d'usuari més bona. En el blog, els usuaris disposaran d'informació d'utilitat per a emprar l'aplicació de la millor manera.

Des del mes de març, milers d'usuaris utilitzen la CatalApp amb l'objectiu de conèixer, valorar i explicar les seves experiències lingüístiques. Tanmateix, com indiquen les dades d'activitat, són molts els usuaris que la fan servir quan marxen d'escapada el cap de setmana, tornen de les vacances o es desplacen per motius laborals. En aquests moments, la CatalApp compta amb 19.000 descàrregues per a dispositius Android, i 16.000 per a iOS.

El Blog de la CatalApp és l'aposta nova de la Plataforma per la Llengua per a potenciar l'aplicació. Proporcionarà informació útil per a usuaris, segmentada per territoris, i amb vocació de servei de proximitat. En aquest sentit, el Blog de la CatalApp vol ser un espai de comunicació entre l'equip de l'entitat i els usuaris, amb l'objectiu de recollir propostes per a millorar la situació del català als establiments comercials.

Un equip de l'entitat treballa en la recerca de solucions per a ajudar els establiments comercials en matèria lingüística. Com recordem, l'objectiu de l'aplicació és doble: d'una banda, ajudar el client en la recerca d'establiments que fan un ús responsable de la nostra llengua; i de l'altra, incentivar-ne els propietaris a millorar l'atenció al públic.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin