Notícies ← Altres notícies

La versió anglesa del web de la Plataforma per la Llengua ja és operativa

Amb la voluntat de donar a conèixer la situació de la llengua catalana en l'àmbit internacional i la feina que la Plataforma per la Llengua desenvolupa per a aconseguir-ne la plena normalització, l'ONG del català presenta la versió anglesa del seu web

La Plataforma per la Llengua treballa per a aconseguir que les administracions reconeguin plenament la llengua catalana, la utilitzin, la fomentin i garanteixin els drets lingüístics dels ciutadans en l'àmbit públic i el privat, també en les institucions europees. És per aquest motiu que el web de la Plataforma per la Llengua també es podrà consultar a partir d'ara en anglès, amb l'objectiu de donar a conèixer l'entitat  més enllà del domini lingüístic català i la feina que desenvolupa en la defensa i la promoció de la llengua catalana.

La versió anglesa del web de la Plataforma per la Llengua compta amb una secció fixa en què expliquem qui som, què fem, i la nostra història. A més a més, també s'hi podran consultar les notícies més destacades de l'àmbit internacional de l'entitat, i els estudis i les publicacions que tinguin una versió en anglès.

  

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin