Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua presenta la CatalApp als comerciants de Terrassa

L'acte tindrà lloc el dijous 15 de juny al Centre Cívic Ca N'Aurell i el conduirà la directora de l'entitat, Neus Mestres
 

La Plataforma per la Llengua, l'ONG del català, presentarà la CatalApp al Centre Cívic Ca n'Aurell de Terrassa. L'acte serà públic i hi participaran la directora de la Plataforma per la Llengua, Neus Mestres, i el coordinador territorial del Vallès Occidental i membre de l'executiva, Lluís Duran. La presentació té com a objectiu apropar l'aplicació al teixit associatiu i comercial del municipi, així com treballar conjuntament en la millora de la situació del català als establiments comercials. Després de tres mesos de funcionament, la CatalApp acumula 35.000 descàrregues i milers d'usuaris actius. Per tant, la Plataforma per la Llengua considera un èxit la campanya de llançament i treballa en noves funcionalitats per a la pròxima actualització.

Des del mes de març, milers d'usuaris d'arreu del domini lingüístic utilitzen la CatalApp per millorar la situació del català en els establiments comercials del seu entorn més immediat. El pròxim dijous 15 de juny, l'equip de la Plataforma per la Llengua aproparà l'aplicació als veïns i veïnes de Terrassa i analitzarà la situació sociolingüística del territori. Les associacions de comerciants tindran l'oportunitat de participar-hi per resoldre dubtes sobre l'aplicació, el funcionament o el tractament de les dades dels establiments.

Un equip de l'entitat treballa en la recerca de solucions per ajudar els establiments comercials en matèria lingüística. Com recorden, l'objectiu de l'aplicació és doble: d'una banda, ajudar el client en la recerca d'establiments que fan un ús responsable de la nostra llengua; de l'altra, incentivar els propietaris a millorar l'atenció al públic en la nostra llengua.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin