Notícies ← Altres notícies

Forma’t en gestió de la diversitat lingüística a preu reduït amb el CIEMEN

El CIEMEN, Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals, ofereix un preu especial per als socis de la Plataforma per la Llengua que participin en el curs "Llengües d'aquí i d'arreu: per una gestió catalana de la diversitat lingüística".

Amb la voluntat d'abordar la situació actual del multilingüisme a Catalunya, el CIEMEN inicia el 3 de juliol, en el marc de l'Escola d'Estiu, el curs "Llengües d'aquí i d'arreu: per una gestió catalana de la diversitat lingüística", que tractarà temes de debat polític i social a Catalunya com ara la gestió del multilingüisme social.

Si ets soci de la Plataforma per la Llengua pots realitzar aquest curs per només 60 €. Per a beneficiar-te d'aquesta promoció cal fer la inscripció en línia al curs a través d'aquest web i enviar paral·lelament un correu a secretaria@ciemen.cat, tot indicant-hi el nom i el número de soci de la Plataforma per la Llengua.

Per a qualsevol dubte, pots contactar amb l'àrea de socis de la Plataforma per la Llengua a través del telèfon 933211803 o enviant un correu electrònic a socis@plataforma-llengua.cat

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin