Notícies ← Altres notícies

El Consejo General del Poder Judicial rep més de 17.000 correus electrònics que reclamen la justícia en català

Tres mesos després de l'inici de la campanya #SOSJustíciaenCatalà, hem aconseguit superar l'objectiu de 15.000 enviaments de sentències condemnatòries.

El passat 30 de març, la Plataforma per la Llengua va posar en marxa una campanya de sensibilització lingüística per conscienciar la població de la greu situació que pateix el català a l'administració de la justícia.

A través del web www.justiciaencatala.cat vam impulsar un enviament massiu de correus electrònics al Consejo General del Poder Judicial per evidenciar el malestar de la població davant una Administració que menysté els seus drets lingüístics. Tres mesos després, més de 17.000 persones han participat en aquesta campanya, amb la qual cosa s'ha superat amb escreix l'objectiu inicial fixat.

Al web justíciaencatala.cat, que continuarà actiu i permetrà que totes les persones que ho desitgin puguin participar d'aquesta acció reivindicativa, també hi exposem tres vídeos amb testimonis de persones que han patit alguna vulneració dels seus drets lingüístics davant la justícia i facilitem informació rellevant per a la ciutadania i els professionals d'aquest àmbit sobre els seus drets lingüístics i sobre com poden actuar si pateixen un cas de discriminació. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin