Notícies ← Altres notícies

Un web nou per potenciar els jocs i joguines en català

La Plataforma per la Llengua ha renovat el web www.jocsijoguines.cat amb la voluntat de crear un espai més accessible i útil per als usuaris.

El web www.jocsijoguines.cat va néixer el novembre del 2012 amb l'objectiu de potenciar el joc i la joguina en català, que només tenia una presència del 6% en el sector. Cinc anys després, la presència del català als jocs i joguines del nostre país ha augmentat lleugerament, però encara es situa en un escàs 8%. És per aquest motiu que, des de la Plataforma per la Llengua, creiem que aquest web continua sent molt necessari per a poder fomentar la presència de la nostra llengua en l'àmbit del joc i el lleure i sensibilitzar la població sobre la situació discriminatòria que pateixen els nens i nenes catalans. 

Després de cinc anys en funcionament, la Plataforma per la Llengua reforça la imatge del web jocsijoguines.cat amb l'objectiu de facilitar-ne la navegació als usuaris i en un format adaptable als dispositius mòbils.

En el web, hi podreu trobar un cercador dels jocs i joguines disponibles en el mercat que incorporen la llengua catalana i un cercador dels fabricants lingüísticament responsables i que incorporen el català en els seus productes.

A més a més, també hi trobareu totes les informacions relacionades amb el Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català (bases, inscripcions, projectes presentats, guanyadors, resums de les edicions anteriors...) i amb la Festa pel Joc i el Lleure en Català, que enguany ja arribarà a la  catorzena edició.

Des de la Plataforma per la Llengua us animem a explorar aquest nou web i a compartir-lo amb  els vostres coneguts i familiars. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin