Notícies ← Altres notícies

Iniciem un curs bàsic de català per als caps, rovers i escoltes de l’Alguer

La territorial de la Plataforma per la Llengua a l'Alguer, conjuntament amb 4Vents, ha iniciat un curs bàsic de català per tal de millorar l'ús de la nostra llengua en les seves activitats educatives de lleure

L'agrupació 4Vents és un projecte de col·laboració entre les associacions escoltes de Catalunya, Menorca, Mallorca, el País Valencià i l'Alguer que s'inicià amb la finalitat de reforçar els vincles culturals que els uneixen, com la llengua i la tradició, i que treballa per potenciar les característiques culturals, lingüístiques i metodològiques que comparteixen.

Aquest dilluns, les dues entitats han iniciat un curs d'alguerès per als caps, rovers i escoltes de la ciutat sarda que participen en el projecte. L'objectiu del curs és millorar l'ús de la llengua en les seves activitats educatives de lleure, i així també poder facilitar els intercanvis educatius en l'àmbit de l'escoltisme d'arreu dels territoris de parla catalana.

El curs l'impartirà la professora Maria Antonietta Salaris als locals de la Biblioteca Catalana de l'Obra Cultural de l'Alguer.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin