Notícies ← Altres notícies

Genís Matabosch i Wikiloc guanyen els Premis de Normalització Lingüística i Cultural 2020

L'ADAC - Plataforma per la Llengua Gironès farà l'acte de lliurament després de l'estiu, si les circumstàncies ho permeten.

Els Premis de Normalització Lingüística i Cultural 2020 de Girona han estat un èxit de participació. Amb més de 2.100 vots emesos exclusivament de manera telemàtica i uns resultats molt ajustats, Genís Matabosch i Wikiloc han estat els guanyadors després de la votació popular. L'ADAC - Plataforma per la Llengua Gironès expressa la més sincera enhorabona als guanyadors i confia poder fer aviat l'acte de lliurament dels premis.

El jurat, que estava format pels membres de la comissió lingüística, també ha decidit premiar una carta i un article sobre llengua publicats a El Punt Avui durant el 2019. Han estat premiats Jaume Bot i Riera, de Vilassar de Dalt (per la carta titulada "Sos pronoms febles"), i Marina Llansana i Rosich, d'Igualada (per l'article "Perdre el pati"). Els candidats escollits per optar al premi personal eren la Bleda Pallassa, Genís Matabosch, David Pagès i Cassú i Meritxell Yannes, i per al premi a entitats o empreses, Editorial Gavarres, Festival Càntut, Música Antiga de Girona i Wikiloc.

El lliurament dels premis d'enguany, que estava previst per al mes de juny, es posposa fins al setembre o l'octubre, depenent de quan sigui possible organitzar actes amb assistents segons si la situació ha tornat a la normalitat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin