Notícies ← Altres notícies

Parlem de la situació del català en un món globalitzat, amb Gerard Furest i Joan Burdeus

Plataforma per la Llengua organitza una conversa entre el professor Gerard Furest i el filòsof i crític cultural Joan Burdeus dijous vinent, 16 de juny, a les 19.30 h a la llibreria Ona Llibres de Gràcia

Dijous vinent, 16 de juny, a les 19.30 h, Plataforma per la Llengua Barcelona organitza una conversa entre el professor de secundària Gerard Furest i el filòsof i crític cultural Joan Burdeus. La conversa, que es farà a la llibreria Ona Llibres de Gràcia, abordarà la situació de la llengua catalana en el context de la globalització, una temàtica que tots dos ponents han tractat darrerament en els seus articles.

Gerard Furest és filòleg, professor de secundària i portaveu de la sectorial d'educació de la Intersindical - CSC. Darrerament ha publicat Decàleg irreverent per a la defensa del català i ha intervingut en diverses ocasions als mitjans de comunicació per parlar de la presència del català a l'escola i de la necessitat de lluitar per mantenir i potenciar la immersió lingüística.

Joan Burdeus és filòsof i crític cultural. Ha treballat com a guionista, redactor i periodista especialitzat en televisió, cinema i cultura. Actualment exerceix de cap d'opinió i de la secció Pantalles al digital de cultura Núvol.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin