Notícies ← Altres notícies

Organitzem la I Trobada de tiktokers en valencià

Plataforma per la Llengua País Valencià convoca la I Trobada de tiktokers en valencià, una iniciativa perquè els més joves coneguen i aprenguen a utilitzar les eines que oferix l'aplicació 

Plataforma per la Llengua País Valencià impulsa la I Trobada de tiktokers en valencià, que se celebrarà el pròxim dissabte 10 de desembre a l'espai WayCO del barri de Russafa de València. L'esdeveniment té com a objectiu incentivar la llengua pròpia en la xarxa social més popular entre la gent jove, a través d'una jornada amb diferents influenciadors, que permetrà que els més joves aprenguen les eines i les possibilitats que oferix TikTok.

La jornada s'inaugurarà a les 10:30 h amb la intervenció del periodista Sergi Moyano, que donarà pas al plat fort del dia: una xarrada de Fran Tudela, més conegut com a Cabrafotuda, que començarà a les 11 h i parlarà de la viralització a TikTok. En acabar, serà el torn de Ferrxn, integrant de l'espectacle drag anomenat House of Pintoresque, que parlarà de la col·lectivitat com a eina de canvi. Després d'un breu descans, a les 13:15 h tindrà lloc la intervenció de "La Tia Visantica", que parlarà sobre els nínxols de mercat i explicarà com es poden aprofitar. L'acte conclourà a les 14 h amb un brindis amb el "Cava per la llengua". 

Plataforma Per la Llengua País Valencià considera que promocionar l'ús de llengua a Tik Tok és una prioritat, ja que és la xarxa que més fan servir els joves d'entre 12 i 20 anys. La I Trobada de tiktokers en valencià tancarà el projecte "TikTok en valencià" que ha organitzat Plataforma per la Llengua amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. 

En el marc d'este projecte, l'entitat ja ha organitzat dues edicions del concurs TikTok en valencià, que ha servit per a trobar els millors creadors de contingut en valencià d'aquesta xarxa, i també ha popularitzat i incentivat l'ús de la llengua a l'aplicació amb l'objectiu final de crear un star system valencià. A més, l'ONG del valencià també ha impulsat durant aquest curs escolar gairebé 40 tallers de TikTok en valencià en diferents instituts, uns tallers que han estat dinamitzats per l'influenciador Fran Tudela. Aquests tallers ja han arribat a més de 1.200 alumnes.

La gent que vulga assistir a la I Trobada de tiktokers en valencià s'hi ha d'inscriure a través del web de la iniciativa.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin