El Blog de la CatalApp ← Altres articles

A l’estiu, utilitza la CatalApp

Aquest estiu, tant si passes uns dies a les platges de Menorca com si puges als Pirineus de la Catalunya del Nord o bé baixes a les Terres de l'Ebre, emporta't la CatalApp amb tu.

La forta afluència de turisme fa que moltes localitats del territori de parla catalana s'adaptin a les exigències lingüístiques dels turistes, però sovint en detriment de la llengua catalana. És raonable que vulguem descobrir com és l'atenció lingüística del nostre territori, perquè com a catalanoparlants tenim dret a ser atesos en la nostra llengua.

Però, quina seria una pràctica responsable? N'estàs al cas, del que diu la legislació en matèria lingüística? A continuació et recomanem aquesta pàgina web perquè coneguis la normativa i els usos responsables de la llengua catalana al comerç.  

La intenció de la CatalApp és valorar si es garanteixen o no els drets lingüístics dels catalanoparlants als establiments comercials, sens perjudici que també se'n puguin utilitzar d'altres.

Ara ja ho saps, vagis on vagis aquest estiu... Ens dones un cop de mà compartint la teva experiència lingüística a través de l'aplicació?