Notícies Catalaap

Mostrant de 1 a 10 de 10 entrades disponibles

Només quatre de cada deu productes de marca pròpia dels supermercats respecten l’etiquetatge en català

Casa Ametller, La Sirena i Condis tenen tots els productes de marca pròpia en català, i Bon Preu i Eroski, gairebé tots. Mercadona, Alcampo, Carrefour i el Corte Inglés són de les empreses menys inclusives. Nombroses lleis imposen el castellà en l'etiquetatge, però l'única norma que protegeix el català no es fa complir. Això fa que només el 38,4% dels productes que hem analitzat es comercialitzin en llengua catalana, mentre que el castellà és present en el 82,4% dels productes.  Més informació sobre "Només quatre de cada deu productes de marca pròpia dels supermercats respecten l’etiquetatge en català"

Presentació del web “Etiqueta’t en català” i de l’aplicació mòbil CatalApp a Canet de Mar

La situació del català al comerç: què hi podem fer al respecte? Roger Torrents, membre de l'executiva de la Plataforma per la Llengua, presentarà aquest acte que tindrà lloc el proper 2 de març, a les 19.30 h, a la sala cultural Ramon de Capmany de Canet de Mar.  Més informació sobre "Presentació del web “Etiqueta’t en català” i de l’aplicació mòbil CatalApp a Canet de Mar"

Participa en el sorteig d'un dels cent discos de Mans manetes. L’Alguer: paraules, cançons i veus de minyons

Vols participar en el sorteig d'un disc de Mans manetes? Comparteix una valoració o un comentari amb la CatalApp pel Twitter amb l'etiqueta #UtilitzolaCatalApp i entraràs en el sorteig d'un recull de cançons tradicionals i infantils alguereses. Més informació sobre "Participa en el sorteig d'un dels cent discos de Mans manetes. L’Alguer: paraules, cançons i veus de minyons"

Reconeixem les bones pràctiques lingüístiques dels establiments més ben valorats amb la CatalApp

Després de 8 mesos en funcionament, les més de 35.000 valoracions fetes pels usuaris permeten reconèixer la bona feina lingüística que fan més de 150 establiments del domini lingüístic. Els establiments més ben valorats a la CatalApp podran lluir un adhesiu com a reconeixement a les seves bones pràctiques lingüístiques. Més informació sobre "Reconeixem les bones pràctiques lingüístiques dels establiments més ben valorats amb la CatalApp"