Participa al Gran Campionat de Scrabble de Girona!

El dissabte 26 de novembre es disputarà el Gran Campionat de Scrabble en català de Girona.

Lloc del Campionat: Centre d'El Foment, Carrer dels Mercaders 8-10, Girona. El Foment és un complex cultural amb espais dedicats a la formació, al lleure, a la gastronomia, al debat i a la reflexió, amb l'objectiu de fomentar la cultura, la llengua, la història i la gastronomia catalana.

Aquest gran campionat l'organitza l'ADAC-Plataforma per la Llengua Gironès, El Foment de Girona i la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) amb la voluntat de ser un campionat estable de gran format que pugui atraure el màxim de jugadors d'arreu el domini lingüístic. La primera edició es va celebrar el passat 28 de maig a la Lleialtat Santsenca, a Barcelona.

El campionat es jugarà a sis partides en sistema suís durant tot el dia (tres partides al matí i les tres restants al vespre). Les inscripcions són obertes mitjançant el formulari que trobareu més avall a totes les persones majors de 16 anys. Per formalitzar la participació al campionat només cal emplenar les dades i haver llegit amb anterioritat el reglament. El preu de la inscripció serà de 14 € amb un descompte de 4 € per als socis de Plataforma per la Llengua, de l'ADAC i/o federats de la FISC (el descompte no és acumulable). El pagament de la inscripció es cobrarà el mateix dissabte 26 de novembre abans de començar la competició, i es podrà fer en efectiu o targeta. La inscripció al gran campionat donarà dret a tot el material necessari per jugar, a una ampolla d'aigua i a un petit obsequi.

CRONOGRAMA DE LA JORNADA 

9.30 h - Obertura de portes i acreditacions

10 h - Parlaments de benvinguda

10.15 h - Inici de la primera partida. 

11.15 h - Inici de la segona partida. 

12.15 h - Inici de la tercera partida. 

13 h a 16 - Descans per dinar 

16 h- Inici de la quarta partida. 

17 h - Inici de la cinquena partida. 

18 h - Inici de la sisena partida. 

19 h - Entrega de premis. 

20 h - Finalització del Gran Campionat de Scrabble en català de Girona i inici del concert "El Joglar" d'Arnau Tordera.

PREMI

1r classificat - 600 €

2n classificat - 300 €

3r classificat - 150 €

També s'atorgaran alguns premis especials consistents en alguns lots de productes oferts per diverses cases comercials.

RESERVA DE TAULA PER DINAR A LA TAVERNA I A LA FONDA

La Taverna d'El Foment i la Fonda d'El Foment són els espais que configuren la branca gastronòmica d'El Foment: un projecte culinari enfocat a treballar amb productes de la terra i amb proveïdors locals que facin servir l'etiquetatge en català. Podeu reservar taula per dinar trucant al 972 21 07 76 o enviant un correu a taverna(ELIMINAR)@elfomentgirona.cat o a fonda(ELIMINAR)@elfomentgirona.cat. També podeu consultar les cartes a través dels següents enllaços: https://www.elfomentgirona.cat/taverna/cassoletes i https://www.elfomentgirona.cat/fonda/carta.

CONCERT A EL FOMENT

El mateix dia del Campionat, a les 8 del vespre, El Foment ha programat en un dels seus espais el concert "El Joglar" d'Arnau Tordera. El 2022 commemorem 120 anys de la mort de Jacint Verdaguer i Arnau Tornera s'ha proposat de fer reviure aquest format als nostres dies per tal d'homenatjar l'efemèride. Per a més informació i compra d'entrades, consulteu el següent enllaç: https://www.elfomentgirona.cat/agenda/186/arnau-tordera.

INSCRIPCIÓ 

Fes servir aquest formulari per a la teva preinscripció, tens temps fins al divendres 25 de novembre. Recorda que hauràs de formalitzar el preu d'inscripció el dia del torneig abans de començar.

*Els camps són obligatoris

Emplena les dades

T'informem que Plataforma per la Llengua-Col·lectiu l'Esbarzer (la "PLATAFORMA PER LA LLENGUA"), amb domicili social Carrer Sant Honorat 7, principal 1a 08002 de Barcelona i amb NIF número G-60417631 tractarà les dades personals sol·licitades exclusivament per a tramitar la teva pre-inscripció i, en el seu cas, inscripció al present esdeveniment esportiu, tramitar el pagament i, en el seu cas, gestionar el control d'accessos i la teva participació al mateix. La base jurídica que legitima aquest tractament serà el teu consentiment al realitzar la pre-inscripció i, en cas de pagament i confirmació d'assistència, l'execució contractual.

Amb la finalitat descrita, les dades seran conservades durant el temps que duri l'esdeveniment i, posteriorment, es conservaran les dades personals bloquejades durant el temps indicat per llei a l'efecte de complir amb les responsabilitats derivades d'aquest tractament.

PLATAFORMA PER LA LLENGUA ofereix la possibilitat d'obtenir un descompte a socis de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, de l'ADAC o que estiguin federades. Per tant, si vols obtenir el descompte per soci o federat, en pagar la inscripció hauràs de mostrar un carnet o un document acreditatiu.

No és prevista la cessió de les teves dades personals a altres tercers, amb l'excepció que la cessió de dades estigui emparada en una obligació legal.

Igualment, podràs retirar el teu consentiment o exercir el dret d'accés, rectificació, supressió o portabilitat de qualsevol dada personal, així com el dret a sol·licitar la limitació o oposició al tractament de les teves dades personals. Podràs exercitar els teus drets en qualsevol moment per escrit, a l'adreça Carrer Sant Honorat 7, principal 1a 08002 de Barcelona o escrivint un e-mail a la següent adreça de correu electrònic: dades@plataforma-llengua.cat. Hauràs d'especificar quin dret desitges exercitar, així com les teves dades identificatives. També pots posar-ho en coneixement de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i reclamar davant aquest organisme la protecció dels teus drets (www.aepd.es).

Llegiu el reglament del I Gran Campionat de Scrabble a Barcelona 2022 en aquest enllaç.

Accedint al recinte autoritzes la captació i registre de la teva imatge i veu, per qualsevol mitjà tècnic o suport (fotogràfic, vídeo, sonor, audiovisual, etc.), amb motiu de la teva participació al Gran Campionat de Scrabble en català de Girona, per a la seva edició i divulgació.