Vols que Barack Obama rebi l’InformeCAT?

Un any més la Plataforma per la Llengua ha elaborat l'InformeCAT. Es tracta d'un document que mostra una panoràmica sobre la salut del català a través d'un recull de 50 dades dels diversos àmbits que tenen una influència més gran en la llengua.

La Plataforma per la Llengua s'ha proposat enviar aquest document de referència a més de 200 personalitats polítiques de tot el món perquè coneguin la vitalitat de la llengua catalana malgrat les ofensives a què està sotmesa. Vols que Barack Obama o Ban ki Moon rebin l'InformeCAT 2014? Doncs necessitem la teva ajuda!

Envia un SMS amb la paraula ESTIMO al 25511 i col·laboraràs amb un 1,45€ a aquesta acció. Necessitem més de 5.000 SMS per poder traduir i adaptar el document a l'anglès i fer l'enviament. Només amb la teva contribució ho aconseguirem! Cada SMS compta!

Els polítics que rebran l'InformeCAT seran Viviane Reding, Durao Barroso, Martin Schulz, Van Rompuy, Alex Salmond, David Cameron, Nick Clegg, Ed Miliband, Hillary Clinton, Jim Yong Kim, Gerry Adams i Irina Bokova, entre d'altres fins a arribar a una llista de més de 200 personalitats!