Ajuda’ns a fer-los realitat!

Denunciem El Mundo

El passat 2 de desembre, El Mundo va publicar un article en què acusa directament de filoterrorista la Plataforma per la Llengua, i per tant, els seus més de 18.000 socis. I això no pot quedar així.

"Libre albedrío para los que incitan a matar guardias civiles y se mofan de las víctimes del terrorismo, ese es el ideario de la Plataforma per la Llengua". Aquesta afirmació, entre d'altres que inclou l'article, és un insult i una calúmnia inacceptables cap a la nostra entitat i els seus més de 18.000 socis. En els 25 anys que fa que existim hem rebut molts atacs, també des dels mitjans, i no és el primer cop que El Mundo tergiversa informació a l'hora de parlar de nosaltres. Però no permetrem que se'ns acusi de donar suport al terrorisme i d'humiliar les víctimes del terrorisme. Ja n'hi ha prou. El Mundo ha creuat una línia vermella, i ho ha fet fora de la secció d'opinió: per tant, és responsable de l'afirmació i la calúmnia.

Ajuda'ns a portar El Mundo als tribunals, i a dir prou als atacs i als insults. La Plataforma per la Llengua porta 25 anys treballant per l'ús social del català, per la cohesió social a través de la llengua, i per defensar els drets lingüístics de tots els ciutadans. No permetrem que ningú insulti d'aquesta manera tots els qui formen part d'aquest projecte.

Demandem El Mundo, i deixem clar que ja n'hi ha prou. Això no pot quedar així!

Si ens voleu seguir ajudant, podeu fer-vos socis de l'ONG del català a través de la web: https://www.plataforma-llengua.cat/col-labora/socis-subscripcio/ 

0 dies
Aconseguit 23843€ Objectiu 15000€
S'han aconseguit 23843€ d'un total de 15000€.