Notícies ← Altres notícies

Ja tenim el guanyador del Joc del Català! En Francisco Padilla, de Badalona, s’endurà un viatge a l’Alguer per a dues persones

El passat 11 d'octubre va finalitzar el període per concursar a #eljocdelcatalà que organitzava la Plataforma per la Llengua. Després de registrar més de 15.000 participants, entre els quals s'han repartit diversos premis, s'ha realitzat un sorteig per determinar qui era l'afortunat que s'enduia el viatge per a dues persones a l'Alguer.

Finalment, el guanyador del sorteig, realitzat aquesta setmana, ha estat el badaloní Francisco Padilla, que va contestar correctament les 10 preguntes sobre el català. En Francisco gaudirà d'aquest viatge amb la companyia de la persona que escolleixi amb les despeses del transport i allotjament pagades! Gràcies a la col·laboració de la sectorial de la Plataforma per la Llengua a l'Alguer, en Francisco i el seu acompanyant descobriran aquesta meravellosa ciutat de la Sardenya!

Durant tot l'estiu, període durant el qual s'ha pogut participar en #eljocdelcatalà, s'han registrat més de 15.000 participants que havien de resoldre un qüestionari amb 10 preguntes sobre el català. Entre elles, n'hi havia sobre dades rellevants i sobre les curiositats més divertides de la nostra llengua.

L'enhorabona a en Francisco i l'enhorabona a tots i totes les que heu participat

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin