Notícies ← Altres notícies

Pròximes activitats de la Plataforma per la Llengua al Maresme

Aquest setembre, participa en les diverses activitats de la Plataforma per la Llengua del Maresme!

 • 10 de setembre, Canet de Mar: Presentació del llibre "Desclassificat: 9N" de Vicent Partal

El periodista valencià Vicent Partal presentarà, a poques hores abans que s'iniciï la campanya electoral del 27-S, el seu llibre "Desclassificat: 9-N". L'acte tindrà lloc a les 19.00h, a la biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar.

 • 10 de setembre, Arenys de Mar: Correfoc per la Llengua

Un cop més us esperem per a fer un recorregut pels carrers d'Arenys sota el soroll eixordador dels trons i del foc que escupen les carretilles. Hi ha alguna forma millor d'acomiadar l'estiu i preparar-se per la diada? Us esperem a les 21.30h al Centre Cultural Calisay!
Poseu-vos roba de coto, pantalons llargs i un barret i veniu amb nosaltres a ballar sota el foc pels carrers d'Arenys, carregeu-vos d'energia.

 • 11 de setembre, Diada nacional: Ofrenes florals

Un any més, les seccions locals de la Plataforma per la Llengua participaran a les ofrenes florals que s'organitzen a les poblacions on hi tenen un nucli actiu.
Podeu participar a les ofrenes de:
 - Arenys de Mar: 11h acte institucional i ofrena floral a la plaça de l'Església.
 - Canet de Mar: 10h acte institucional al carrer Ample (davant de l'Ajuntament). 11h ofrena floral a la plaça 11 de setembre

 • 18 de setembre, Arenys de Mar: Xerrada-col·loqui "El català al nou estat" amb Pau Vidal i Roger Torrents

Pau Vidal ens donarà el seu punt de vista sobre la situació actual del català i sobre si el bilingüisme ajuda o no al català i Roger Torrents ens donarà el punt de vista de la Plataforma per la Llengua sobre com hauria d'estar contemplat legislativament el tema de la llengua en un nou estat català. Després s'obrirà torn de preguntes amb el públic assistent. El tema de la llengua s'ha tractat molt poc en tots els debats sobre la nova constitució i creiem que és interessant que es- colteu el parer d'aquests especialistes i digueu la vostè. Us esprem a l'Ateneu Arenyenc a les 19.30h.

 • Del 28 de setembre al 4 d'octubre, Canet de Mar: Setmana sobre la llengua i cultura occitanes

Del 28 de setembre al 4 d'octubre, Plataforma per la Llengua Canet de Mar portarem a la Sala Cultural Ramon de Capmany (plaça dels Americanos), l'exposició "Frederic Mistral. La terra i els somnis", patrocinada per la Generalitat de Catalunya a propòsit de l'Any Mistral (2014) . En el mateix espai realitzarem a diari, i durant els set dies d'exposició, una projecció d'una pel·lícula en versió original subtitulada en català (VOSC) de la Mòstra de Cinèma Occitan 2015. Consulteu el programa complet de tota aquesta setmana amb tots els horaris i títols aquí.

Comparteix

 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Linkedin
 • Whatsapp
 • Telegram