Notícies ← Altres notícies

Tallers d'interculturalitat i diversitat lingüística al Centre Cruïlla Ciutat Meridiana

Dilluns 12 de desembre es van realitzar els tallers per la diversitat al Centre Cruïlla de Ciutat Meridiana.

Més d'una vintena de nens i nenes de diversos orígens d'entre 8 i 11 anys que estan realitzant cicle mitjà a diferents escoles de Ciutat Meridiana van participar activament en els tallers programats. Els participants es van dividir en 4 grups i van anar passant pels diferents tallers de forma itinerant i acompanyats per uns dinamitzadors esplèndids. 

Van aprendre a escriure els seus noms en panjabi, àrab, urdú i amazic en el taller de passaport de les llengües acompanyats d'en Yàsser i en Gagandeep. Van redactar la seva biografia lingüística amb l'Emma i van aprendre l'origen i el significat de diverses paraules en el taller de paraules nòmades acompanyats d'en Rafik.

L'objectiu dels tallers és ajudar els infants a reflexionar sobre idees centrals tant de la diversitat lingüística com, de manera més concreta, del paper del català com a llengua comuna.

Aquesta activitat s'emmarca dins del Pla Integral Lingüístic a Ciutat Meridiana, que pretén dinamitzar lingüísticament les àrees amb més necessitats, cohesionar-les socialment i millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes a través de l'ús del català com a eina d'integració social.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin