Notícies ← Altres notícies

Inscripcions obertes per a la 4a edició del Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català

De l'1 de setembre al 10 de novembre del 2017, totes les aules de 5è i 6è de primària de les escoles de Catalunya i la Franja de Ponent poden inscriure's en la nova edició d'aquest concurs organitzat per la Plataforma per la Llengua.

El Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català té l'objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana.

Per participar-hi, les aules han de presentar una proposta de joc inèdita que desenvolupi l'aspecte creatiu de la llengua. Haurà de ser un joc pensat per a poder-hi jugar de manera col·lectiva, presentat en format maqueta i amb les instruccions d'ús corresponents.

A partir d'avui, les escoles de Catalunya i la Franja de Ponent poden inscriure-s'hi a través del web de jocs i joguines de la Plataforma per la Llengua. El període d'inscripcions finalitzarà el pròxim 10 de novembre de 2017. A partir d'aquell moment, i fins al 13 d'abril del 2018, les aules podran presentar les maquetes a les nostres oficines del carrer Sant Honorat de Barcelona.

Un jurat especialista valorarà les propostes de jocs i decidirà els guanyadors de la 4a edició del Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català, que es donaran a conèixer en un acte públic que tindrà lloc diumenge 27 de maig de 2018.

Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin