Notícies ← Altres notícies

Actuació de rap en català d’en Nel·lo C a la Festa de la Primavera a Ciutat Meridiana

Diumenge passat 18 d'abril, l'antic camp de futbol de Ciutat Meridiana va acollir la Festa de la Primavera, promoguda per l'Associació de Veïns de Ciutat Meridiana i altres entitats del barri. 

Durant la Festa de la Primavera es van organitzar diverses activitats i tallers. La Plataforma per la Llengua hi va participar amb una actuació musical de rap en català a càrrec de Nel·lo C amb l'objectiu de divulgar l'ús social del català. El públic assistent va gaudir de la música escoltant lletres i ritmes de cançons com ara Herois, Mai, Carn de canó, Llunàtic, el Barri, etc.

L'acte s'emmarca en el Pla d'Actuació Lingüística Integral a Ciutat Meridiana, que ha acostat el català a les persones que viuen al barri de Ciutat Meridiana, però que no el parlen habitualment, sobretot als llocs on hi ha una presència important de persones d'origen nouvingut. Tot això s'ha fet d'una manera transversal, amb les entitats socials i culturals del barri, les diferents comunitats religioses, els agents socials, etc., per tal que el català esdevingués una eina d'arrelament i de cohesió social.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin