Notícies ← Altres notícies

Contes de la diversitat i el tracte a la diferència a la biblioteca Zona Nord de Ciutat Meridiana

El passat divendres 25 de maig la Plataforma per la Llengua va organitzar un taller de contacontes dins del Pla d'actuació lingüística integral a Ciutat Meridiana. La biblioteca Zona Nord va acollir aquesta activitat, a la qual van assistir nens i nenes del barri

L'espai infantil de la Biblioteca Zona Nord, on es va portar a terme el taller de contacontes, va comptar amb una dotzena de participants, majoritàriament públic infantil entre 6 i 11 anys. La dinamitzadora del taller, la Conxita, aprofitant un taller d'estimulació lectora i amb suport visual, va explicar cinc contes: Quatre cantonades de no res, L'home negre, Elmer, Sense paraules i Els bons veïns. Tots els contes tracten la temàtica de la diversitat i el tracte a la diferència. Al final de la sessió vam repartir blat de moro perquè el conte Els bons veïns ho suggeria.

Aquest taller educatiu és una de les moltes activitats que es continuen duent a terme dins del Pla d'actuació lingüística integral a Ciutat Meridiana, que pretén facilitar la incorporació del català als diferents espais del barri. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin