Notícies ← Altres notícies

El Festival Barnasants i la Plataforma per la Llengua han portat a Barcelona l'alguerés Davide Casu

El Festival Barnasants i la Plataforma per la Llengua han portat al Harlem Jazz Club de Barcelona la jove promesa algueresa Davide Casu

Últim protagonista en orde de temps a la 24° edició del festival Barnasants, el cantautor alguerés Davide Casu que acompanyat de Salvatore Maltana al baix, Bachisio Ulgheri a la guiterra i Paolo Zuddas a la bateria ha portat en escena lo sou últim treball intitulat Costa oest a llevant.

L'artista alguerés s'és exhibit, lo 20 de febrer passat, a l'Harlem Jazz Club de Barcelona on lo públic present ha pogut apreciar lo sou repertori més sensible i intimista en l'àmbit del Festival Internacional de referiment de la cançó d'autor.

No sol música en aquesta adventura catalana així com previst del programa del Barnasants que mira a realitzar diverses activitats culturals i educatives, amb el doble objectiu de fomentar la llengua i la música entre els joves i promoure intercanvis culturals i musicals entre artistes algueresos i aquellos catalans.

En línia amb aquestos objectius, lo 22 de febrer, ha tengut lloc un encontre organitzat de la professora Àngels Massip del departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona on Davide Casu, acompanyat del musicista Salvatore Maltana, ha presentat dues cançons en alguerés i una en sardo a un grup d'estudents que han pogut així analitzar les paraules i les característiques lingüístiques de les dues llengües.

Recordem que el Festival Barnasants se realitza cada any en gran part del territori català i porta envant projectes culturals en tots los territoris del domini lingüístic. A l'Alguer  l'acord de coŀlaboració entre Barnasants, Plataforma per la Llengua i Municipi de l'Alguer és confluït l'any passat en el projecte triennal Barnasants per la Llengua.

El programa preveu un moviment d'artistes entre Països Catalans i l'Alguer, que ha ja portat dos agreïts concerts de Giorgio Conte i Joan Isaac i de Mireia Vives i Borja Penalba i farà arribar Maria del Mar Bonet i Quico Pi de la Serra que presentaran lo propi espectàcul en ocasió del 25 d'abril.

Pròxim apuntament del Barnasants el concert de Franca Masu que s'exhibirà en Catalunya el 21 de març.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin