Notícies ← Altres notícies

Ja està disponible la nova CatalApp

L'aplicació del català al comerç incorpora una nova versió actualitzada i millorada
La nova versió de la CatalApp ja es pot descarregar tant a Google Play d'Android com a l'Apple Store d'iOS

La Plataforma per la Llengua ha llançat una nova versió de la CatalApp. L'aplicació incorpora noves funcions i diverses millores per fer-la més pràctica i fàcil per als usuaris, per així poder continuar valorant i comentant l'ús que es fa de la llengua catalana en l'atenció oral, escrita i virtual als establiments d'arreu del domini lingüístic.

La primera novetat de la CatalApp és que ara tots els establiments estaran sempre actualitzats a l'eina. Gràcies a la incorporació de l'API de Google Maps i Google Places, la CatalApp estarà al dia de forma automatitzada.

A més, si ets d'aquells a qui els agrada explicar a amics i familiars la teva experiència lingüística en un establiment a través de les xarxes socials (WhatsApp, Telegram, Facebook, Twitter i Instagram), ara podràs fer comentaris amb foto dels establiments i compartir-los.

Una altra novetat és la incorporació d'un cercador per filtres molt intuïtiu. Ara, inicialment es mostraran només els establiments valorats, que ara ja són molts, per fer així més fàcil i llegible el mapa. Per afegir valoracions de nous establiments que no apareguin encara al mapa de la CatalApp, cal fer-ho a través d'un nou botó situat a la pantalla principal (icona llapis).

També s'ha optimitzat el consum de dades mòbils i s'han corregit errors detectats en anteriors versions de l'aplicació. Per últim, s'ha millorat la usabilitat i s'ha afavorit la rapidesa de l'eina. A què esperes? Prova-la ja!

Com puc aconseguir la darrera versió amb les noves funcions i millores?

​Si ja teniu l'aplicació instal·lada i voleu gaudir d'aquestes millores, només cal que actualitzeu la versió de la CatalApp als dispositius mòbils, cosa que en general es fa automàticament.

En el cas que no tingueu activada l'opció d'actualitzacions automatitzades, us indiquem les instruccions necessàries per a descarregar-vos la nova versió:

  • Accediu al «Play Store» (en dispositius Android) o l'«Apple Store» (en dispositius iOS).
  • Busqueu l'aplicació «CatalApp» amb el cercador.
  • Cliqueu al botó «Actualitzar».

Des de la Plataforma per la Llengua esperem que gaudiu d'aquestes millores i que continueu contribuint a millorar la situació del català als establiments.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin