Notícies ← Altres notícies

Rescata un llibre per Sant Jordi amb la Plataforma per la Llengua

Ajuda'ns a crear una llibreria virtual amb els llibres en català que tens a casa.

Aquest serà un Sant Jordi diferent, una diada sense passejos amunt i avall per buscar el millor llibre o la rosa més vermella. A la Plataforma per la Llengua no deixarem de celebrar-lo. Aquest any, però, des de casa.

Volem fer-ho amb la participació de tothom per poder crear una llibreria virtual durant els dies previs amb tots aquells títols que ens proposeu. Així, el 23 d'abril, dia de Sant Jordi, podrem compartir amb la família, els amics o els companys de feina un gran nombre d'obres en català recomanades per tots els socis i simpatitzants de la Plataforma per la Llengua.

Per això, necessitem la teva recomanació personal! Quin llibre porta amb tu tota la vida i sempre recomanes? Quina obra acabes de llegir que creus que pot agradar a molta més gent? Creus que es coneixen prou els còmics en català? Recomana'ns la teva lectura preferida!

La recomanació pot ser una novel·la, un còmic, un conte, un poemari... tot s'hi val si és en català i el tens des de fa temps a casa ocupant un espai important a la prestatgeria.

Com pots participar-hi?

A Twitter:

Fes una piulada amb la fotografia del teu llibre, digue'n el nom i l'autor i, si ho vols, per què és per tu una lectura de 10! No t'oblidis de mencionar-nos (@llenguacat) o de fer servir l'etiqueta #RescataUnLlibre.

A Instagram:

Penja la fotografia del llibre i indica'ns-en el nom i l'autor i per què el recomanes. També pots penjar la recomanació a la història. Recorda etiquetar-nos a la publicació (plataformaperlallengua) i tenir el perfil públic perquè nosaltres puguem veure el que has penjat.

Si no tens aquestes xarxes socials o no les vols utilitzar, ens pots enviar la teva recomanació per correu a santjordi@plataforma-llengua.cat adjuntant la fotografia, el títol i l'autor de l'obra.

Aquest Sant Jordi omplim les xarxes amb llibres, contes i poesia per promoure l'ús de la nostra llengua!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram