Notícies ← Altres notícies

Estrenem un cicle de cinema al barri mataroní de Peramàs – Esmandies el primer d’abril

La projecció de "La filla d'algú" a la seu de l'Associació de Veïns inaugurarà el cicle impulsat per Plataforma per la Llengua Mataró

La projecció de la pel·lícula "La filla d'algú" inaugurarà el cicle de cinema en català de Peramàs - Esmandies el divendres primer d'abril a Mataró. La projecció l'organitza el grup local de Plataforma per la Llengua i tindrà lloc a les 20:30 h a la seu de l'Associació de Veïns del barri de Peramàs - Esmandies.

"La filla d'algú", protagonitzada per l'actriu Aina Clotet, explica la història de l'Elisabet, una advocada de trenta anys embarassada i filla d'un reconegut advocat de Barcelona que el dia de la vista oral d'un judici molt mediàtic ha d'afrontar la desaparició del seu pare. Durant el procés de recerca del pare, l'Elisabet descobrirà una realitat que li capgirarà l'estabilitat familiar i emocional.

Aquesta projecció serà la primera de les dues que es programaran en aquest cicle, que segueix l'estela dels cinefòrums que s'organitzen al barri de Rocafonda en el marc dels Divendres Culturals organitzats per l'Associació de Veïns de Rocafonda, l'Esperança, Ciutat Jardí i Valldeix amb el suport de Plataforma per la Llengua Mataró. A més, l'activitat forma part del conjunt d'accions que l'entitat du a terme per acostar-se als diferents barris de la ciutat. La segona sessió del cicle tindrà lloc el divendres 03 de juny i s'hi projectarà la pel·lícula "Volant Junts", de Nicolas Vanier.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin