Notícies ← Altres notícies

Èxit d’assistència a la primera sessió del Cicle de Cinema en Català de Peramàs – Esmandies

La projecció de la pel·lícula "La filla d'algú", organitzada per Plataforma per la Llengua, reuneix una quarantena de persones al local de l'Associació de Veïns de Peramàs - Esmandies de Mataró

Una quarantena de persones van assistir a la projecció de la pel·lícula "La filla d'algú", que va tenir lloc el divendres primer d'abril a les 20:30 h a la seu de l'Associació de Veïns de Peramàs - Esmandies de Mataró. Organitzada pel grup local de Plataforma per la Llengua, la projecció va inaugurar el Cicle de Cinema en Català d'aquest barri mataroní.

L'acte va començar amb la intervenció de la presidenta de l'Associació de Veïns, Mariona Batlle, i va incloure un parlament de la delegació local de l'ONG del català. Batlle va explicar que l'associació té la voluntat de col·laborar amb altres entitats que dinamitzin la vida cultural del barri i Plataforma per la Llengua va agrair el suport veïnal i va defensar la importància d'acostar les activitats als diferents barris de la ciutat.

"La filla d'algú", protagonitzada per l'actriu Aina Clotet, explica la història de l'Elisabet, una advocada de trenta anys embarassada i filla d'un reconegut advocat de Barcelona que el dia de la vista oral d'un judici molt mediàtic ha d'afrontar la desaparició del seu pare. Durant el procés de recerca del pare, l'Elisabet descobrirà una realitat que li capgirarà l'estabilitat familiar i emocional.

Després d'aquesta primera projecció, el Cicle de Cinema en Català de Peramàs - Esmandies conclourà amb una segona projecció el divendres 3 de juny a la mateixa seu de l'Associació de Veïns. "Volem junts", dirigida per Nicolas Vanier, serà el film que s'hi projectarà.

Plataforma per la Llengua anima tots els veïns a implicar-se en la defensa del català i a fer-se voluntaris de l'entitat. El grup local es reuneix el primer i el tercer dimarts de cada mes a les 17:30 h al local de l'Associació de Veïns de Peramàs - Esmandies i per fer-se voluntari de l'entitat n'hi ha prou omplint el formulari següent: https://www.plataforma-llengua.cat/col-labora/voluntariat-subscripcio

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin