Notícies ← Altres notícies

Un centenar d’aules participaran en la 8a edició del Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català

Durant aquest curs, més de 2.100 alumnes de l'Alguer, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i la Franja de Ponent elaboraran jocs per practicar el català

Plataforma per la Llengua ha tancat les inscripcions del vuitè Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català amb un total de cent grups classe apuntats de 56 escoles diferents. En total, seran més de 2.100 alumnes de cinquè i sisè de primària els que durant aquest curs elaboraran jocs amb el seu grup classe per aprendre de manera creativa algun aspecte del català.

Enguany, com en les últimes dues edicions, els jocs no s'hauran d'enviar físicament, sinó que els alumnes hauran de fer un vídeo en què es mostri com s'hi juga i enviar-lo digitalment, juntament amb les instruccions. D'aquesta manera, no solament es reduiran els desplaçaments, sinó que s'afavorirà l'aprenentatge de les eines digitals.

Els grups classe tenen des d'ara fins al 31 de març del 2023 per enviar els projectes. A partir d'aquell moment, un jurat especialista i amb representació de tot el domini lingüístic valorarà les propostes i les aules guanyadores es faran públiques en una cerimònia de lliurament de premis el 27 de maig a Barcelona. S'hi atorgarà un primer, un segon i un tercer premi, i, si s'escau, accèssits.

El Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català s'adreça als alumnes d'11 i 12 anys i té l'objectiu que estudiants, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana a partir de la creació del seu propi joc.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin