Notícies

Mostrant de 1 a 10 de 13 entrades disponibles RSS

| Conflent

Parlem dels “Mites i realitats de Catalunya Nord” amb Aleix Renyé

La Plataforma per la Llengua inicia un nou cicle de debats "Què me'n dius...?" per parlar sobre la situació del català al domini lingüístic. L'objectiu d'aquests debats és donar a conèixer la realitat sociolingüística dels diferents territoris de parla catalana. Enguany, els actes se celebraran al bar "El Paraigua" de Barcelona i aniran acompanyats d'una copa gratuïta!  Més informació sobre "Parlem dels “Mites i realitats de Catalunya Nord” amb Aleix Renyé"

| Conflent

Suport de la Plataforma per la Llengua a l'APLEC, Associació per a l'Ensenyament del Català a la Catalunya Nord

L'ensenyament en català a les escoles públiques de la Catalunya Nord es veu amenaçat novament amb reduccions de fins al 50% de l'oferta i, en algunes ocasions, amb la seva supressió total. Més informació sobre "Suport de la Plataforma per la Llengua a l'APLEC, Associació per a l'Ensenyament del Català a la Catalunya Nord"

| Conflent

La Plataforma per la Llengua insta el senat francès a ratificar la carta europea de les llengües regionals o minoritàries

La Plataforma per la Llengua considera deplorable el resultat de la votació en contra de la ratificació de la Carta Europea de les llengües regionals o minoritàries. L'entitat insta la cambra senatorial francesa que rectifiqui i vetlli pels drets dels catalanoparlants de la Catalunya Nord especialment en l'àmbit de l'ensenyament i dels mitjans de comunicació. Neus Mestres, directora de La Plataforma per la Llengua, mostra suport a totes les entitats que treballen per la normalització lingüística a la Catalunya Nord. Més informació sobre "La Plataforma per la Llengua insta el senat francès a ratificar la carta europea de les llengües regionals o minoritàries"