Dubtes

Com assolirem el #repteCocacola?

Per assolir el #repteCocacola hem de recollir 20.000 llaunes d’aquesta beguda. Per fer-ho, establirem diferents punts de recollida arreu del territori, dels quals us n’informarem properament, on podreu deixar les vostres llaunes de Coca-cola buides.

 

Per què Coca-cola?

La Plataforma per la Llengua ha triat per a la campanya una empresa significativa en els seus incompliments cap a la llengua catalana, però el que reclamem és que totes les empreses que distribueixen els seus productes en els territoris de parla catalana etiquetin en català.

 

Amb aquesta campanya estem fomentant el consum de productes de Coca-cola?

No! La campanya no en promou el consum! Les 20.000 llaunes es consumirien igual si no féssim la campanya. L’únic que demanem és que les llaunes que la gent ja consumeix habitualment les guardi i ens les faci arribar per recollir-les i convertir-les en una campanya per l’etiquetatge en català.

 

Si aconseguim reunir 20.000 llaunes, Coca-cola etiquetarà en català?

La nostra intenció és fer pressió per aconseguir aquest objectiu. No només que Coca-cola inclogui el català en el seu etiquetatge i deixi d’incomplir la llei, sinó també que altres grans empreses facin el mateix.

 

I les 20.000 llaunes a on aniran?

La campanya serà curosa des del punt de vista mediambiental i un cop acabada l’acció, la totalitat de les llaunes recollides es portaran a reciclar a un punt autoritzat.

 

 
The book sold millions of copies, and overseas, british people were https://admission-writer.com charmed by it.