Per Sant Jordi, utilitza la llengua. Vine a parlar català!

Quin dia de l'any hi ha millor que Sant Jordi per practicar el català? Doncs, el dia abans, el 22 d'abril. T'ho expliquem: Plataforma per la Llengua et convida a participar en una activitat perquè els aprenents de català puguin fer-lo servir i, fins i tot, guanyar un premi!

On? A l'Ateneu Harmonia de la Fabra i Coats de Sant Andreu.

Quan? Divendres, 22 d'abril, a les 18.30 h (l'activitat començarà a les 19 h, però us hi esperem una mica abans per anar escalfant l'ambient).

En què consisteix? L'activitat serà una ronda ràpida d'intercanvis lingüístics. En l'activitat hi participaran aprenents de català i ensenyants voluntaris. En converses curtes de pocs minuts haureu de respondre les preguntes de tot tipus que us proposarem. La voluntat és que pugueu parlar amb el màxim nombre de persones. Al final, els que hagin respost més preguntes, tindran un premi!

Què he de fer per participar-hi? Inscriu-te en el formulari que trobaràs més avall. Amb la inscripció tindràs una consumició gratuïta!

Què he de portar? Res, només les ganes de parlar català!

Tota l'activitat estarà amenitzada per la banda de jazz Acoustic Guiri. Així que, ja ho veus, ens espera una vetllada rodona. Aquest Sant Jordi, vine i utilitza la llengua!
 
T'hi esperem!

Grup de Barcelona de Plataforma per la Llengua

*Els camps són obligatoris

Emplena les dades

Soc...*

Les dades personals que ens faciliteu a través d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial per la PLATAFORMA PER LA LLENGUA.

Així mateix, podrem comunicar-nos amb vós per via electrònica o telefònica, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-vos informació sobre novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès.

En cap cas cedirem les vostres dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

Durant la vostra relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les vostres dades personals.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-vos a: carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.