Butlletí de la Plataforma per la Llengua

Núm. Estiu - 08/09/2016
Fes-te’n soci

Una Diada Nacional per la llengua

La Plataforma per la Llengua s'implica al màxim a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya d'aquest 2016. Nombrosos representants i voluntaris de l'entitat participaran als actes de l'Onze de Setembre arreu del territori

Article publicat a Vilaweb

Uns Jocs de Llengua solidaris

El passat cap de setmana, el grup local de la Plataforma per la Llengua de Sabadell va organitzar dues tardes de Jocs de Llengua en el marc de la Festa Major de Sabadell.

 

 

Video del concurs de Scrabble

La Plataforma per la Llengua presenta ‘Amb el català, fem pinya!’ per demostrar la importància del català com a llengua comuna

La Plataforma per la Llengua ha presentat aquest dilluns Amb el català, fem pinya!, una publicació editada conjuntament amb la Fundació Carulla i la Generalitat de Catalunya que recull 14 experiències vitals sobre el procés d'arrelament a la nostra societat, en el qual la llengua catalana hi ha tingut un paper vertebrador com a llengua pròpia del territori.

Amb el català, fem pinya!

Sabadell gaudeix del cinema en català amb la 3a edició del Refresc.CAT

El passat dissabte 16 de juliol, un centenar de veïns i veïnes del barri de Torreguitart van assistir a la primera projecció del Cinema a la Fresca organitzat per la Plataforma per la Llengua del Vallès Occidental.

La Plataforma per la Llengua del Vallès Occidental participa en el Casal d’Estiu de la Creu Roja

El passat dimecres 13 de juliol la Plataforma per la Llengua va realitzar un seguit d'activitats amb els 25 infants que participen en el Casal d'Estiu de la Creu Roja

Tarda de jocs en català a Sant Cugat del Vallès

El grup local de la Plataforma per la Llengua del Vallès Occidental a Sant Cugat del Vallès va organitzar aquest diumenge passat una ludoteca de jocs i joguines en català en el marc de la festa infantil Food&Fun de la Festa Major de la localitat.

 

 

Joc i Joguines

Agustí Benedito suma la seva veu a la Plataforma per la Llengua

L'empresari Agustí Benedito dóna la seva veu pel català i s'uneix a la Plataforma per la Llengua i a les més de 10.000 veus que defensem i estimem el català!

10.000 veus