Butlletí de la Plataforma per la Llengua

Núm. 167 - 18/03/2016
Fes-te’n soci

La vulneració dels drets lingüístics dels catalanoparlants a l’Estat espanyol arriba a Europa

La Plataforma per la Llengua ha presentat aquesta setmana l'informe "Si me hablas en catalán se suspende el juicio». Els drets lingüístics en via morta.", 37 nous casos greus de discriminacions lingüístiques a l'administració espanyola. 

Aquest dijous, el document ha arribat al Parlament Europeu, evidenciant la vulneració sistemàtica dels drets lingüístics dels catalanoparlants a la Comissió de Llibertats Civils, Justícia i Assumptes Interiors.

Més informació

Necessitem un últim esforç per aconseguir #LinkedinInCatalan

Si ja has signat la petició per reclamar que la xarxa professional més coneguda del món deixi de marginar el català, ajuda'ns a fer-ho arribar a moltes més persones! Comparteix la petició a les xarxes socials i convida a les teves amistats a adherir-s'hi.

Junts tenim més força per aconseguir millorar la situació del català!

Signa per LinkedIn en català

L'Assemblea General de socis vota la nova Junta Executiva de l'entitat

El passat dissabte 5 de març, la Plataforma per la Llengua va celebrar l'Assemblea General Ordinària de socis als Lluïsos de Gràcia.

Més informació

La Plataforma per la Llengua creix amb la nova secció local a Terrassa

La Plataforma per la Llengua del Vallès Occidental incorpora des d'aquest passat dilluns el nou grup local de Terrassa. La presentació de la secció local va tenir lloc durant la presentació de les Balances Lingüístiques al Centre Excursionista de Terrassa.

Més informació

Manifestem el nostre suport a l'Assemblea del Professorat de Valencià del Baix Segura

«el Sud trenca el silenci» és un grup organitzat de professors del Baix Segura que neix per donar una resposta a la injusta realitat de l'ensenyament del valencià que impera a les aules d'aquella comarca del sud, en els darrers trenta anys.

Més informació

7.000 persones ja han signat per reivindicar més videojocs en català!

La campanya #FIFA17InCatalan segueix recollint adhesions per aconseguir que un dels videojocs més venuts incorpori la llengua catalana. Encara no t'hi has unit?

Signa!

Descompte del 25% en la compra per Internet d’entrades per a l’obra Fang i Setge, al Teatre Victòria de Barcelona

Els socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua podreu gaudir d'un 25% de descompte en la compra d'entrades per a l'obra Fang i Setge, al Teatre Victòria de Barcelona fins al pròxim diumenge 27 de març. Afanya't i aconsegueix les teves entrades a preu reduït!

Més informació