Butlletí de la Plataforma per la Llengua

Núm. 180 - 30/09/2016
Fes-te’n soci

Què me’n dius de les polítiques de promoció de la música i del teatre en català?

El proper divendres 7 d'octubre, en el marc de la 19a Fira Mediterrània de Manresa, la Plataforma per la Llengua organitza un nou debat del cicle "Què me'n dius..." per parlar sobre les mesures polítiques de foment de la llengua catalana en l'escena musical i teatral. Confirma la teva assistència omplint aquest formulari.

 

Més informació

Activem un grup de treball per aconseguir més presència del català als videojocs

La Plataforma per la Llengua ha posat en marxa un grup de treball per incidir en el món dels videojocs i aconseguir que també es pugui jugar en català amb normalitat.

Més informació

Mostra de cinema occità amb el documental “Lo sumi de la lenga vai a Montpelhièr”

Dijous 6 d'octubre, a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona, la Plataforma per la Llengua i el Centre d'Agermanament Occitano-Català (CAOC) organitzen conjuntament aquest acte.

Més informació

Roc Casagran dóna la seva veu pel català

Per celebrar que ja són més de #10000veus les que treballen per normalitzar i defensar el català, la Plataforma per la Llengua continua sumant noves personalitats que donen suport a l'entitat i a la seva tasca. Tu també pots fer com ells i donar la teva veu pel català!

Més informació

Contes en català a Ciutat Meridiana

Aquest taller educatiu és una de les nombroses activitats que s'estan duent a terme dins del Pla d'Actuació Lingüística Integral "A Ciutat Meridiana, també en català!", que pretén facilitar la incorporació del català als diferents espais del barri. 

Més informació

Carta oberta a en Martí Gasull i Roig – 2016

El passat 23 de setembre, va fer quatre anys de la tràgica mort del nostre amic i fundador de la Plataforma per la Llengua, Martí Gasull i Roig. Sempre et recordarem, Martí, continuem el teu camí!

Llegeix la carta

Avantatges i promocions per a socis!

Com a soci o sòcia de la Plataforma per la Llengua, l'ONG del català, col·labores a promoure el català com a eina de cohesió social i llengua comuna, i alhora pots gaudir d'aquests descomptes i avantatges fantàstics!

Avantatges i promocions