Butlletí de la Plataforma per la Llengua

Núm. 181 - 14/10/2016
Fes-te’n soci

Conèixer i valorar la importància d'impulsar l'ús social de la nostra llengua a les universitats

Amb el suport de sindicats d'estudiants, l'ONG del català vol que l'alumnat, el professorat i el personal dels centres universitaris exigeixin respecte per la seva llengua i anima els usuaris a queixar-se si veuen vulnerats els seus drets lingüístics a les universitats i en farà un assessorament personalitzat.

Llegeix i comparteix el manifest!

La Plataforma per la Llengua aconsegueix que el Festival de Sitges tripliqui el nombre de pel·lícules en català

Després de les denúncies fetes els anys anteriors, l'organització del certamen ha apostat enguany per aquest avenç cap a la normalitat lingüística.

Més informació

La Plataforma per la Llengua esdevé nou membre de la Xarxa per a la Promoció de la Diversitat Lingüística a la UE

Amb aquesta adhesió, la Plataforma per la Llengua reforça la seva projecció internacional i pretén fer més visible la llengua catalana a nivell europeu i crear sinergies amb altres entitats civils i governs que representen llengües minoritzades o en risc de minorització.

Més informació

La Plataforma per la Llengua presenta a Vilafranca del Penedès el llibre Amb el Català, Fem Pinya!

El pròxim dilluns 17 d'octubre, a les sis de la tarda, coneixerem d'aprop alguns dels testimonis d'aquesta antologia de relats de persones arrelades a Catalunya gràcies a la cultura popular a l'Espai Muriel Casals d'Òmnium Alt Penedès

Més informació

Coneix la història i l’evolució del català passejant pels carrers de Barcelona

La cooperativa Fent País ofereix una nova activitat entre les seves experiències, la "Ruta pels espais de la llengua catalana". Descobreix la història i l'evolució de la llengua catalana passejant pels espais més emblemàtics del centre de Barcelona!

Més informació

Ajuda'ns a reivindicar el Català Sense Fronteres!

Amb les 30.000 adhesions, emprendrem les accions necessàries a Europa per aplicar plenament la legislació europea que protegeix els drets lingüístics dels ciutadans, pel que fa a la reciprocitat dels mitjans audiovisuals.

Encara no has signat?

Adhereix-te a la petició

Descobreix el món de la cervesa artesana sent soci de la Plataforma per la Llengua

T'agrada la cervesa? Participa, cada mes, en el sorteig de 2 vals DGUST per a 2 persones per gaudir d'una degustació de cerveses a La Cervesera Artesana o, si ho prefereixes, vés al local amb els teus amics i gaudeix de descomptes en el preu de les consumicions i en la reserva de degustacions per ser soci de l'ONG del català.

Participa-hi!