Butlletí de la Plataforma per la Llengua

Núm. 144 - 19/06/2015
Fes-te’n soci

Fem que el valencià torne a bategar!

La nostra llengua ha estat discriminada i reprimida durant molts anys per l'acció dels successius governs del PP, tot i la creixent voluntat ciutadana de viure plenament en valencià. Ara podem canviar-ho, però necessitem el teu suport: entra al web estimoelcatalà.cat i envia el "Pack d'emergència" de mesures pel valencià a Ximo Puig, futur president del Consell.

Ja heu enviat més de 500 correus... però volem aconseguir que en rebi almenys 10.000! Ajuda'ns!

Envia el "Pack d'emergència"

El català motiva al Tribunal Superior de Justícia de l'Aragó a retirar la custòdia d'un menor

La Plataforma per la Llengua lamenta que aquest biaix ideològic afecti sentències que haurien d'obeir purament a qüestions de benestar de les parts, especialment en el cas de menors, i que es perjudiqui en especial les persones que troben una oportunitat a Catalunya. En cap cas aprendre una llengua és un perjudici, sinó que ajuda plenament a la integració a la societat on viu.

Més informació

La Plataforma per la Llengua denuncia que el telèfon d’Hisenda no permet fer la declaració en català

El servei telefònic d'Hisenda segrega el català i valencià com si fossin llengües diferents, una agressió lingüística més del govern estatal. L'Agència Tributària espanyola incompleix la Llei espanyola de règim jurídic de les Administracions públiques. Podeu escoltar la comprovació del cas clicant aquest enllaç.

Més informació

Per la Revetlla de Sant Joan... Cava per la llengua, coca i petards!

Ja tenim aquí la Revetlla de Sant Joan i, amb ella, les tradicions que l'acompanyen! Enguany, no t'oblidis de la llengua catalana i celebra aquesta nit amb el cava més solidari amb el català, el Cava per la llengua

Més informació

Agermanament de les territorials de la Plataforma per la Llengua l’Alguer i la Plataforma per la Llengua Baix Llobregat-Esparreguera

El darrer cap de setmana del mes de maig els membres de la junta de la Territorial del Baix Llobregat-Esparreguera amb alguns acompanyants van viatjar fins a l'Alguer per conèixer la ciutat sarda de parla catalana.

Més informació