Notícies ← Altres notícies

Per la Revetlla de Sant Joan... Cava per la llengua, coca i petards!

Ja tenim aquí la Revetlla de Sant Joan i, amb ella, les tradicions que l'acompanyen! Enguany, no t'oblidis de la llengua catalana i celebra aquesta nit amb el cava més solidari amb el català, el Cava per la llengua

El Cava per la llengua és una iniciativa solidària que té com a objectiu promoure el català i desenvolupar campanyes de promoció de la llengua. Els beneficis recaptats amb la venda del cava es destinaran a campanyes de promoció del català i en concret a difondre la situació del català a nivell internacional.

Des d'un punt de vista gastronòmic, el cava està avalat per l'experiència de les caves Sumarroca. És un cava brut reserva amb les varietats de raïm macabeu, xarel·lo, parellada i chardonnay procedents de les finques Sumarroca Molí Coloma i Sabartés, amb una criança de 30 mesos. És un cava que pot acompanyar qualsevol aperitiu i àpat del principi fins a la fi. 

Com a notes de tast, té un color groc pàl·lid, amb una aroma fresca, gràcies a les notes afruitades del vi de base i a l'aportació de la criança sobre llevats. Net i sense vinositat, és fàcil de beure, amb una entrada en boca cremosa i lleugerament dolça. Escuma perfectament, sense excés de gas carbònic, i té una acidesa equilibrada.

D'altra banda, el cava té també un important vessant artístic, ja que l'etiqueta inclou una reproducció de la litografia que l'artista Antoni Tàpies va elaborar a benefici de la Plataforma per la Llengua, en una mostra més del compromís que l'artista va mostrar amb la llengua i el país al llarg de la seva llarga i fructífera trajectòria. L'obra original és una litografia limitada, numerada i signada per l'autor de la qual encara en queden exemplars a la venda. Per a més informació, visiteu aquest enllaç.  

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram