Butlletí de la Plataforma per la Llengua

Núm. 173 - 03/06/2016
Fes-te’n soci

La Plataforma per la Llengua vol aconseguir la reciprocitat total dels mitjans audiovisuals en català

A la major part del domini lingüístic, la reciprocitat dels mitjans audiovisuals és nul·la o parcial. Ajuda'ns a posar fí a aquest atac frontal als drets lingüístics de més de 10 milions de ciutadans europeus, signa la petició per reivindicar el #CatalàSenseFronteres!

Signa la petició!

Demanem que les institucions europees actuïn contra els atacs als drets lingüístics

La Plataforma per la Llengua exposa al Parlament Europeu l'informe de discriminacions lingüístiques Si me hablas en catalán se suspende el juicio" Els drets lingüístics en via morta i demana que les agressions i discriminacions lingüístiques siguin considerades com un atac als drets fonamentals.

 

La Laia Vinent i en Josep Recasens, els socis guanyadors del sorteig dels 2 vals DGUST del mes de maig

Si ets soci de la Plataforma per la Llengua, omple aquest formulari i guanya una experiència per a dues persones per gaudir d'una degustació de cerveses a La Cervesera Artesana.

Participa en el sorteig!

Patrícia Gabancho se suma a les 10.000 veus que defensen el català

Fes com ella i comparteix la teva veu pel català al web de la campanya o a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #10000veus. Aquest mes, pots guanyar una capsa regal de 175 experiències de Fent País.

Dóna la teva veu pel català!

Denunciem un nou intent d’imposar legalment el castellà en detriment de la nostra llengua a València

El delegat del govern espanyol en funcions al País Valencià, Juan Carlos Moragues, ha enviat un requeriment a l'Ajuntament de València perquè uns senyals de trànsit instal·lats al carrer Maria Cristina, a prop del Mercat Central, s'escriguen en castellà i no només en valencià, com ara.

Més informació

La Plataforma per la Llengua adverteix que l’Ajuntament de Lleida farà un pas enrere en la defensa del català

L'ONG del català considera que amb l'aprovació d'una moció que demana la senyalització de trànsit també en castellà l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros, fa un pas enrere en la defensa del català.

Més informació