Butlletí de la Plataforma per la Llengua

Núm. 141 - 22/05/2015
Fes-te’n soci

Exigeix que els alcaldes que surtin de les eleccions d'aquest diumenge promoguin el català!

Necessitem la teva ajuda! Ajuda'ns a que els alcaldes que surtin de les eleccions municipals d'aquest diumenge es comprometin pel català! Entra al web www.estimoelcatalà.cat i envia als diferents partits polítics el decàleg de propostes que hem elaborat per promoure la llengua catalana des dels ajuntaments. 

Entra al web i envia'ls el decàleg!

Un professor de l'IES Terrassa fa mofa a un alumne per parlar català

La Plataforma per la Llengua sospita que l'institut té greus dèficits en el tractament del català com a llengua de docència, especialment en el grau de formació en Gestió Administrativa. L'ONG del català creu inadmissible les actituds contra el català per part de personal docent d'aquest centre. L'entitat creu que l'actitud del ministre Wert envalenteix un sector de professors hostils al català.

Més informació sobre el cas

"El laberint de l'endrapa-paraules", dels Jesuïtes de Poble Sec, guanya el Concurs Tísner de jocs de català

El joc presentat per l'aula de 5è de primària de l'escola Sant Pere Claver - Els Jesuïtes del Poble Sec, "El laberint de l'endrapa-paraules" ha guanyat el primer premi de la 1a edició del Concurs Tísner de creació de jocs de català.

Més informació

La Plataforma per la Llengua denuncia Wert a Brussel·les per banalitzar el franquisme

L'ONG del català proposa obrir els procediments judicials necessaris per tal de denunciar a la justícia aquest enèsim cas de banalització d'un règim totalitari.

Més informació

Molt bona acollida de l’alumnat de l’institut Els tres turons en les activitats organitzades pel cinema en català

Centenars d'estudiants han visitat l'exposició "El català, al cinema!", que es trobava al vestíbul de l'Institut Els tres turons d'Arenys de Mar.

Més informació

La Plataforma per la Llengua demana als partits polítics d’Esparreguera que potenciïn la Regidoria de Política Lingüística

La Plataforma per la Llengua Baix Llobregat-Esparreguera demana als partits polítics que en el proper mandat mantinguin i potenciïn la Regidoria de Política Lingüística a l'Ajuntament d'Esparreguera, que tan bons resultats ha donat al llarg del període 2011-2015.

Més informació