Notícies ← Altres notícies

Aquest dissabte, #Joemplanto pel català a la Plaça del Born de Barcelona!

Com ja sabeu, aquest dissabte 18 d'abril, organitzem una gran festa a la plaça Comercial del Born de Barcelona (Centre Cultural el Born). 300 persones ens plantarem per reivindicar el català com a llengua comuna i de cohesió social del nou país que entre tots estem construint! Si encara no t'hi has inscrit, entra a plantatpelcatala.cat i compromet-te amb la teva llengua! ET NECESSITEM, sense tu no ho podem fer!

"Planta't. Compromís pel nou país" és l'acte que, enguany, la Plataforma per la Llengua organitza conjuntament amb 27 entitats de persones nouvingudes per reivindicar el paper del català com a llengua comuna i de cohesió social.

300 persones ens plantarem simultàniament en 300 testos que dibuixaran el mapa dels territoris de parla catalana a la plaça del Born de Barcelona. Per participar en aquesta acció, cal que feu una inscripció prèvia al web plantatpelcatala.cat. Amb aquesta inscripció, us comprometeu a representar una de les 300 llengües que es parlen al nostre territori.

Com ens organitzarem?

La festa començarà a les 10 del matí. A partir d'aquest moment, podreu anar passant pel punt de recollida (carpa vermella) del vostre test! Allà, haureu d'indicar el vostre nom i cognoms. Us entregarem el test de la llengua que heu seleccionat on ens plantarem simultàniament a les 12 del migdia i una samarreta de l'acció.

Al llarg de tot el matí, podreu visitar les diferents parades de les entitats de persones nouvingudes que col·laboren en l'organització d'aquest acte. A més a més, a partir de les 10.45h, oferirem un esmorzar per a tots els assistents. Tot això, amb el suport i col·laboració del Quim Masferrer, que conduirà aquesta plantada massiva, i la bona música que ens punxarà el Dj Xerramequ!.

A les 12 hores, les 300 persones que representen cada llengua, ocuparan el seu lloc en el mapa que dibuixarem al bell mig de la plaça, i que conformarà la figura dels territoris de parla catalana. Finalment, acabarem aquest acte festiu i reivindicatiu amb un bon vermut a partir de les 13.00h!

Aquelles persones que encara no hagueu pogut pujar la vostra fotografia a les xarxes socials per participar en el concurs fotogràfic #Joemplanto, podreu aprofitar el "photocall" que tindrem a la plaça per fer-ho! Les 5 millors fotografies guanyaran una capsa regal de la cooperativa Fent País!

La vostra participació és imprescindible per assegurar que aquest acte sigui tot un èxit! Si voleu saber-ne més detalls, podeu llegir-ne tota la informació al web de l'acció: plantatpelcatala.cat o veure l'espot promocional on en Quim Masferrer, l'Anna Sahun, el Natxo Tarrés i el Ly Leap t'expliquen com serà la plantada pel català!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin