Nòvas ← d’Autras notícias

Més accions de la campanya "Benvinguts a Catalunya"

Les actuacions de la campanya "Benvinguts a Catalunya" continuen presents a les comarques tarragonines per tal de mostrar als visitants internacionals la pluralitat lingüística existent a l'estat i promoure, així, la llengua catalana entre els seus potencials turistes. Des de l'entitat s'aposta per estades enriquidores i respectuoses amb l'entorn, amb el qual poden interactuar a partir de conèixer l'existècia de la llengua catalana.

Si pocs dies enrere mostràvem una actuació realitzada a la mateixa ciutat de Tarragona, als accessos a la platja del Miracle i el Fortí de la Reina, aquesta imatge correspon a un dels llocs estratègics de les proximitats tarragonines. D'una banda, per l'existència de la línia de tren que connecta l'antiga capital romana amb la ciutat comtal i de l'altra per l'ús freqüent de la carretera N-340 per fer el recorregut Tarragona-Barcelona o dirigir-se a les nombroses zones de platja existents en aquells punts: la platja de l'Arrabassada, Ca la Romana o la platja Llarga.

Aquesta és, doncs, una actuació més de les diverses que s'estan realitzant aquest estiu arreu del territori amb la voluntat de treballar de manera oberta i constructiva, també durant els mesos d'estiu, per dinamitzar la nostra llengua.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin