Contacte

Plataforma per la Llengua

C/ Sant Honorat 7, principal 1a
08002 Barcelona


Tel.: 93 321 18 03
info(ELIMINAR)@plataforma-llengua.cat

Atencion al sòci: socis@plataforma-llengua.cat


Formulari de contacte

*Els camps són obligatoris

Les dades personals que ens faciliteu a través de l'enviament d'aquesta queixa, consulta o reclamació seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial amb la finalitat de gestionar la consulta, queixa o reclamació comunicada a PLATAFORMA PER LA LLENGUA i de respondre-hi en els termes i condicions que ens hàgiu indicat.

En cap cas cedirem les vostres dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per a dur a terme la gestió de la consulta, queixa o reclamació, i en tot cas, per un màxim de 5 anys.

Així mateix, us informem que podrem fer tractaments de dades relatius a les consultes, queixes o reclamacions amb finalitats estadístiques i estudis qualitatius. En aquest cas, les vostres dades personals seran dissociades o anonimitzades.

Durant la tramitació de la reclamació, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA..

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les vostres dades personals.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-vos a: carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.