Nòvas ← d’Autras notícias

Encara ets a temps de participar en el concurs de les #RaonspelCatalà

Participar en el concurs #RaonspelCatalà té premi! El procediment és molt fàcil i si aconsegueixes que el teu vídeo sigui el més votat del mes de febrer pots guanyar un lot de productes etiquetats en català com el de la fotografia.

La Plataforma per la Llengua continua demanant vídeos casolans en què la gent expliqui per quins motius parla i defensa la llengua catalana arreu del món. Participar en el concurs és molt fàcil i té premi.

 

1) Explica en un vídeo quines són les teves raons per defensar el català arreu del món.

2) Puja'l a Youtube.

3) Enganxa l'enllaç a l'aplicació.

4) Publica la teva participació en el teu mur per aconseguir vots.

 

En Josep Maria Porté, el guanyador del mes de desembre, i en Sergi Marzà, el del mes de gener, ja han recollit les seves paneres de productes etiquetats en català. Afanya't, aquest és l'últim mes en què el concurs seguirà actiu i encara ets a temps de guanyar!

Alhora que passes una estona divertida pensant com fer l'audiovisual, defensaràs la teva llengua i donaràs moltes més #RaonspelCatalà. Quan finalitzi el concurs es realitzarà un audiovisual final amb tots els vídeos participants.

El primer vídeo el va fer públic l'ONG del català amb les seves 11 raons, que han aconseguit més de 77.800 visualitzacions al Youtube. Encara no l'has vist? Fes-ho aquí.

 

Participa i defensa la teva llengua!

 

 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin