Nòvas ← d’Autras notícias

Ofrenes florals i parades informatives per la Diada!

La Plataforma per la Llengua participarà un any més en la Diada Nacional de Catalunya amb diversos estands informatius i amb ofrenes florals a Barcelona i Arenys de Mar i amb la participació a l'acte institucional de Canet.

A Barcelona, l'organització realitzarà cap a les 9.30 aproximadament la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanova. A més, tindrem parades de distribució de material a tocar de l'Arc de Triomf (tot el dia), a la Ronda de Sant Pere ( fins a les dues del migdia), i al Fossar de les Moreres (fins a les dues del migdia).

A Arenys de Mar, l'ofrena de la Plataforma per la Llengua Maresme serà a les 11.00 del matí a l'esplanada del Xifré. A Canet de Mar, participarem en l'acte institucional a les 10:00, davant l´Ajuntament.

A les comarques tarragonines, la Plataforma per la Llengua també participa en actes diversos:

Demà a les 22 h, al Casal Municipal de Creixell, l'Associació d'Arts Escèniques CRE-ART-TRE i Els Gorgs proposen un maridatge poètic i musical amb cançons i poemes d'autors catalans vinculats al territori. D'altra banda, el dia 11, durant tot el matí i migdia, la Coordinadora 11 de setembre de Tarragona, de la qual en forma part la Plataforma per la Llengua Tarragonès, organitza, novament, tot un seguit d'activitats i tallers entre la plaça de les Cols, el carrer Merceria i la plaça del Fòrum de la Part Alta tarragonina. Podeu veure'n el programa a http://issuu.com/11setembretgn/docs/programa11s2013.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram