Nòvas ← d’Autras notícias

"Els de cinc rius a Catalunya" arriba al Pla de l‘Estany i al Gironès

El diumenge 21 de maig, la Plataforma per la Llengua va presentar el llibre Els de cinc rius a Catalunya a la gurudwara Bhai Mardana d'Olot i, el 28 de maig, la presentació va tenir lloc a la població de Salt. 

Com cada diumenge, l'espai de culte es va omplir de gom a gom. Després de les oracions es va fer la presentació, que va anar a càrrec de Mireia Plana, vicepresidenta de la Plataforma per la Llengua, i Gagandeep Singh, el portaveu de la comunitat sikh de Catalunya i autor del llibre.

Continuant amb la difusió del llibre entre la comunitat panjabi, el diumenge 28 de maig es va presentar a la gurudwara Kalgidhar de Salt. En aquesta ocasió, la presentació va anar a càrrec de Rosa Monforte, membre de l'executiva de la Plataforma per la Llengua, i Gagandeep Singh, el portaveu de la comunitat sikh de Catalunya i autor del llibre.

La Plataforma per la Llengua, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de la comunitat sikh de Catalunya, ha editat 5.000 exemplars d'aquest llibre, que distribueix de manera gratuïta per als membres de la comunitat que parlen panjabi perquè el tinguin com una eina d'aprenentatge del català. Es tracta d'un manual bàsic de català-panjabi que facilita l'aprenentatge del català a la comunitat de parla panjabi de Catalunya.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin