Nòvas ← d’Autras notícias

Ofrenes, parades i una xerrada sobre llengua i immigració, actes de la Plataforma per la Llengua per la Diada

La Plataforma per la Llengua va celebrar la Diada Nacional de Catalunya amb nombroses activitats arreu del territori. A Barcelona, l'organització va muntar tres parades, al Fossar de les Moreres, davant del monument de Rafael Casanova i a l'Arc de Triomf, en el marc de la mostra d'entitats. A més, enguany, la Plataforma per la Llengua va realitzar una ofrena floral al monument de Rafael Casanova i va organitzar la xerrada "Llengua i immigració", que va comptar amb la participació d'Oumar Diallo (periodista, director de la revista Wanàfrica i col·laborador del programa de ràdio Afrocatalònia) i Josep-Anton Fernàndez (professor de llengües i cultures de la Universitat Oberta de Catalunya). Descarregueu-vos el contingut de la xerrada.

La xerrada, que va ser presentada per Txell Escuder, de la Plataforma per la Llengua, va comptar amb una important assistència de públic que va omplir la vela situada al passeig de Lluís Companys.

Apart dels actes de Barcelona, les plataformes locals que l'organització té arreu del territori, van muntar també altres actes, com les ofrenes florals que la Plataforma per la Llengua Maresme va realitzar a Canet i a Arenys de Mar. Per a més informació sobre aquestes activitats, visiteu el lloc www.plataforma-llengua.cat/maresme.

D'altra banda, amb motiu de l'Onze de Setembre, la Plataforma per la Llengua Vallès Occidental va participat en un acte commemoratiu conjunt realitzat a la plaça de la Creu Alta de Sabadell el passat dilluns dia 10. L'acte va consistir en una mostra d'entitats, un sopar popular i un concert a càrrec d'en Feliu Ventura. Per a més informació sobre aquestes activitats, visiteu el lloc www.plataforma-llengua.cat/vallesoccidental.  

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram