Nòvas ← d’Autras notícias

IV Campionat de Scrabble de Canet de Mar

El dissabte 24 de març, el Club de Scrabble en Català Canet de Mar i la secció local de la Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i l'Ajuntament de Canet de Mar, celebrarem el IV Campionat de Scrabble de Canet de Mar a La Masoveria (planta baixa) del Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (riera Gavarra, s/n).

L'horari de la competició és el següent:

9.30 Rebuda dels participants

10.00-14.00 Tres primeres rondes

14.00 Dinar

16.00-20.00 Tres darreres rondes

20.00 Lliurament de premis i cloenda del campionat

El campionat es regirà pel diccionari de l'aplicació mòbil LEXIMOTS, que reuneix tant el DIEC com el GDLC.

Es jugaran sis rondes d'un contra un, seguint el sistema suís. Podeu consultar el reglament dels campionats oficials.
Els resultats comptaran en el rànquing RASCCAT.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats i per als premis especials, que són els següents: a la millor jugada amb «ny», a la jugada de més puntuació i al millor jugador del CS Canet de Mar.

Per inscriure's o per fer qualsevol consulta, cal enviar un correu electrònic a plcanet@plataforma-llengua.cat, preferiblement fins al dia anterior del campionat, però les inscripcions estaran obertes fins a les 10 h del mateix dia. Les places són limitades i el preu de la inscripció és de 5 €.

Els jugadors i acompanyants que ho desitgin podran fer un menú complet a Cal Tibu, a pocs minuts de La Masoveria, per 10 €. Consulteu el menú. Feu la reserva per avançat a plcanet@plataforma-llengua.cat. La data límit per comunicar els plats escollits és el diumenge 18 de març.

Més informació a: 

http://www.canetdemar.cat/entitats/scrabble
http://www.facebook.com/scrabble.canet

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin