Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua celebra els 25 anys a Porreres

El pròxim dissabte 29 de juny, al Parc de n'Hereveta de Porreres, se celebrarà un Dinar per la Llengua per commemorar els 25 anys de la Plataforma per la Llengua

La Plataforma per la Llengua està de celebració. Enguany commemorem els 25 anys d'existència de l'entitat amb la convocatòria dels Dinars per la Llengua de Salses a Guardamar i de Fraga a l'Alguer, passant per Porreres. 

El Parc de n'Hereveta és l'escenari escollit per dur a terme un dels Dinars per la Llengua. El proper dissabte 29 de juny, a partir de les 12 h, podreu gaudir d'un vermut musical amb l'actuació de Xanguito Quartet. A les 14 h començarà el dinar, que inclou entrants, paella i beguda, també amb opcions per a vegetarians. Es pot comprar el tiquet del dinar per només 10 euros fins al dijous 27 de juny a www.plataforma-llengua.cat/col-labora/dinars-per-la-llengua/. Us recordam que les places són limitades, no us quedeu sense!

El dinar de Porreres serà el setè que organitza la Plataforma per la Llengua, després dels de Castelló de la Plana, Barcelona, l'Alguer, Sabadell, València i Esparreguera. Vallderoures, Mataró i Vilafranca de Conflent seran els propers escenaris dels Dinars per la Llengua de l'ONG del català.

Amb la voluntat de seguint treballant en la defensa i promoció de la llengua catalana a tot l'arxipèlag, l'ONG del català us convida a participar en aquesta festa del 29 de juny i us anima a col·laborar activament en totes les seves activitats a través del voluntariat.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin